Informatieportaal voor postbezorgers
  Verhuissignalen
 Volle brievenbus

Als de bewoners niet vaak thuis zijn raakt de brievenbus al gauw vol of ligt er veel post op de deurmat. In veel gevallen woont men bij een ander in en zal binnenkort definitief erbij intrekken en dus verhuizen.
Wellicht is de woning al bij een makelaar aangeboden maar staat er nog geen bord in de tuin. Een huurwoning wordt vaak pas leeggehaald als de huur is opgezegd.

Verhuissignalen

Een adreswijziging kun je pas goed regelen als je op tijd begint. Postbezorgers zien wat er gebeurt en kunnen potentiƫle verhuizers al op tijd informeren door een flyer te overhandigen.

Waar op letten

Samen met postbezorgers hebben we een lijst met signalen opgesteld. Heb je ook signalen? Geef het ons door!

"Te Koop" makelaarsbord in de tuin

Attendeer verkopende bewoners. Deze mensen maken verhuisplannen.

"Verkocht" makelaarsbord in de tuin

Deze mensen gaan op korte termijn verhuizen. Ideaal moment om te attenderen op Verhuisvriend.nl. Laat ze de koper ook informeren. Zo sla je twee vliegen in een klap.

Volle brievenbus

Als de bewoners niet vaak thuis zijn raakt de brievenbus al gauw vol of ligt er een stapel post en folders op de deurmat. In veel gevallen woont men bij een ander in en zal binnenkort definitief erbij intrekken, dus gaan verhuizen.

Huis en tuin niet goed verzorgd

De voortuin staat vol met onkruid, de stoep ligt vol met bladeren of de gordijnen hangen er al lang halfgeopend bij. Vaak verblijft men bij een ander en komt af en toe de post ophalen. Jonge mensen zijn vaak veel van huis en wisselen snel van woning.

Klussen in leegstaande woning

Hier komen binnenkort mensen te wonen. Mooi moment om te attenderen op Verhuisvriend.nl omdat de verhuizing nog wel enkele weken kan duren.

Studentenhuizen

Vooral in tijden dat studies beginnen of eindigen verhuizen veel studenten.

Tijdelijke woonruimtes

Sommige woningen of bungalowparken worden veel gebruikt voor tijdelijke bewoning. Men wacht op de oplevering van het nieuwe huis of men zoekt een woning na een echtscheiding.

Doorstroomwoningen

Woningcorporaties verhuren vaak appartementen of flats waar jonge stellen voor het eerst gaan samenwonen. Hier blijven ze vaak maar kort wonen.

Bedrijven met verhuizende medewerkers

Weet je bedrijven waarvan de medewerkers regelmatig moeten verhuizen? Laat het ons weten en we nemen rechtstreeks contact op met de werkgever. Scheelt een hoop onbezorgbare post.

Signaal aankomende verhuizing

Ik heb een toevoeging voor de lijst met verhuissignalen.

Kwaliteit postbezorging

Je kunt een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van de bezorging. Door betere klantenbestanden bij de opdrachtgevers komt post beter aan. Dit leidt tot meer tevreden klanten en meer opdrachten. Goed geregelde adreswijzigingen zijn dus erg belangrijk voor verzender en ontvanger.